Fina blåtiran Vera

  

Igår fick jag bilder från mina vänner Velvet Dandy’s som vi fotade på Vera i Avesta. Målet nu för min busiga tjej är ett CACIB till i Sverige samt från ett annat land. Vera är dotter till Brackets Insikt Utan Åsikt ”Trolla” och CH La Leia’s Brilliant Bailey 😊. Vera är störst i kullen med 35 cm i mankhöjd och är som tre av fyra i kullen mentalbeskriven (MH). Bus i blicken och alltid med på det som bjuds, lek som mys. 

Läskedryckerna Vira blåtira, Halla Ballou, Kiviga Kruse och Hicka Persika lanserades första gången på 80-talet och mest framgångsrikt av dessa smaker var Vira blåtira 😊. 

  

  

     

Jag kan tipsa om ovanstående TV-serie som ni hittar på SVT-play. Jag vill ju ha mord i mina serier eller som i denna serie, historia. Kung Henrik omnämns ofta för sina kvinnoaffärer och i skymundan hamnar att England gick från att vara katolskt till protestantiskt (som kan ha haft högst privata intressen) och han införde en häxerilag. 

   
Lite fotografering efter Helmers utställningsbad i måndags 😊. Jag bytte till ett nytt duschhandtag inflr det här badet och det blev mycket bättre och så fick Helmers balsam sitta i lite längre den här gången. 
 

Älskar mitt trimhus med ordning och reda. Allt förvaras på en hylla i genomskinliga plastbackar. Det enda som inte är i ordning är rosetterna. På sitt sätt är det ordning för alla speciella rosetter läggs i en hög på hyllan 😂. 

Jag ska skapa ett nytt system i garaget under sommaren har jag tänkt. Lycka för en stenbock 😊. Bort med alla hemmabyggda hyllor och förvaringar som första husägaren gjorde. In med nytt hyllsystem och förvaringslådor som är genomskinliga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s