Negativa människor 


Visst stämmer det väldigt bra 😊. 

På kattfronten planerar vi i framtiden för en Helge ❤️. Färg spelar ingen roll bara han håller för utställning. Birmor är de snällaste och vackraste katterna. De är inte menlösa utan styr snyggt och elegant sin omgivning 😊. Vi är alla ägda här hemma 😄. 


På hundfronten? Ja där har vi också självklart planer 😊. 

När jag väljer avelstik så är kravet betydligt högre än att hon bara ska ha en livmoder. Om det vore enda kravet skulle jag kunna föda upp vilken ras som helst. När Barbro Kamleitner höll en genetikkurs så fick alla i smågrupper diskutera sina avelsmål. Det som inte räknades som svar var ”föda upp friska och sunda hundar”. Det är en självklarhet. Fundera istället på vad som är viktigt för din ras att fokusera på, klurigt men tänkvärt!


Vi skyndar långsamt i vår uppfödning. Fronter är viktigt, vinklar (som inte är detsamma som övervinklat) så våra hundar rör sig med marktäckande rörelser. Jag klarar inte av dvärgar som sig inte kan ta ut stegen på grund av att de inte har några vinklar. Hur ineffektivt som helst. En dvärg ska kunna förstoras upp och se ut som en kopia av kusinen schnauzern. 

Just nu är det sjukt varmt och väderappen visar på åska ⚡️. Jag hade tänkt bada Holger men vill inte ha honom i badet eller under föning om åskovädret slår till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s