Vera internationell champion

På fredagens promenad så slog det mig att Sverige är svårslaget 😊. Jag älskar att bo på landet och saknar inte stan alls. Tystnaden och lugnet är helt underbart ❤️. 

I fredags bäddade vi ner oss tidigt 😊. Jag hade fixat med allt på torsdags eftermiddagen och det är skönt att få kvällen innan utställning helt ledig. Klockan ringde tidigt på lördagsmorgen 😆. Tage fick jag fick jag lyfta ur hundbädden för han kör inte på morgonstund har guld i mun 😄. 

Langos blev till lunch…

…i ett glatt och trevligt sällskap 😊. 

Vi är jätteglada över dagens resultat och Vera (CH Brackets Vira Blåtira), Torstens syster, fick sitt sista CACIB och är nu också internationell champion (C.I.B) så snart FCIs pappersadministration är klart. Roligt med öppen kritik av domaren, uppskattat!

Torsten och Vera från min Läskedryckskull är efter C.I.B NORDUCH La Leia’s Brilliant Bailey ”Bailey” och Brackets Åsikt Utan Insikt ”Trolla” ❤️. 

Tack snälla Barbro för den fina hundtröjan 😊. Jag är så imponerad över alla som kan virka och sticka. I sjunde klass skulle jag sticka eller virka vantar och till slut blev det två men båda med vänstertummar och då gjorde jag och hantverket slut 😄. 


Det här är en fantastisk schnauzertik (mellanschnauzer) Nexa CH Velvet Dandy’s Sigrid Storråda och hon är 10 år. Mellanschnauzern som är Dvärgschnauzerns kusin som vår ras ska vara en förminskning av i allt. Vi har samma rasstandard som schnauzer (och inte som någon av terrierraserna) och det är bara måttförhållanden som skiljer åt. Härligt att se en hund av denna toppkvalitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s