Nummerlappar

Tänk att lösningen på nummerlappar fanns i Piteå. Trodde säsongen skulle vara över innan jag fick fatt på en bra modell 😊. 

Pernilla (kennel Peppisens -Pinscher) var jättesnäll och kikade efter nummerlappar åt mig på utställningen i Piteå. Hon hittade en riktigt praktisk modell där man har en nummerlappsficka för varje hund och fickan fästes med kardborre så man kan växla snabbt och enkelt. 

Hålla hund med en hand och med andra handen byta nummerlapp utan att förstöra den eller tappa tålamodet. Nu blir det enkelt framöver 👍. 


Det ska vara smidigt på utställning. Slita och dra är ett minne blott sedan vagnen från 4dogs införskaffades och nu ett enkelt system med nummerlappar. Funkade förresten ypperligt att transportera två dvärgar i vagnen och tältet från Hansegården ovanpå plus en tyghage i canvas. Tage fick promenera bredvid och ge plats i vagnen åt kamera och trimväskan. Vagnen var hur lättrullad som helst. 


Bild på en av mina gula Elefantsnäckor 😊. Ful i skalet som de ofta kan vara när köper dem men de som föds här hemma blir fina i skalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s