WordPress

Tiden går snabbt 😊. För ett år sedan la jag över min gamla hemsida till WordPress (brackets.se) och jag har inte ångrat valet en sekund. Det är så enkelt att uppdatera nyheter så jag kan göra det på utställningsplatsen via min iPhone /minipadda och komplettera med bilder från kameran när jag kommer hem. 


Jag har haft lite skräpkoder som följde med när det gällde bilder som gjorde att de visades i helt galet format på en mobiltelefon. Det har jag ägnat mig åt lite då och då och rensat bort. Det som jag har kvar är att få till stamtavlorna bra och valpkullarnas bildgalleri där man följer valparnas foton från 5-8 veckor. 

Även att jag har FB och även egna sidor där för kenneln och Birmorna så vill jag ha kvar min hemsida. Där har jag allt samlat i kronologisk ordning när det gäller nyheter och varje hund har sin egen sida med tillhörande information om titlar och resultat mm. 


En orange Elefantsnäcka.


Min ena mal Stor-Martin lever som en kung i det stora akvariet. Lite stressigt var det i början att flytta från litet till stort men nu har han och Lill-Martin boat in sig. 

Ingen behöver misströsta, det finns hopp 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s