Läs gärna min kattväns inlägg om Uppfödarkollegor eller fienden

Inget är så rogivande som katter. De ligger nära nära och spinner ❤️. Kuppförsök i Turkiet och terrorattacken i Nice, ja ibland känns det som om världen står i brand. Det är förmodligen därför jag blivit ännu noggrannare med vem och vilka jag umgås med privat och vilka som är mina vänner på FB. De som sysslar med mobbning/kränkningar (jag bryr mig inte om sakfrågan eller uppkomsten) rensas bort. Folk dör eller skadas svårt för livet runt om i världen och då tar jag gärna kontroll över det jag kan på FB. Vänskap är inte att heja på urskillningslöst utan att också bromsa och säga, jag tycker inte att det är ok att skriva så där eller lägga ut den där bilden, känn vad du vill men var rädd om dig, allt behöver inte outas publikt osv. Prova, det är inte alls svårt att vara rak och säga det som en vän till en vän. 

Själv har jag ägnat min helg åt till trimning, promenader, vattenbyten, kattbad och min hemsida. Mina hobbies är roliga och ska så fortsätta vara det så vi fokuserar på allt positivt. Nästa vecka är det till exempel två kurser för Mia Ejerstad. Det finns plats kvar på den andra kursen som är onsdag-torsdag. Två dagar som jag lovar kommer vara både utvecklande och fyllda med positiv energi. 

En av mina kattvänner skrev ett jättebra inlägg igår ”Uppfödarkollegor eller fienden”. 

Älskade Torsten (CH Brackets Halla Ballou)…

…och älskade Vera (CH Brackets Vira Blåtira) för tre år sedan när de var ca månader fyra månader. 

Torsten som valp


Vera som valp

Igår upptäckte jag att Torsten är kvalificerad till Cruft 2017 i och med att han blev bästa hane i Vejen på söndagens utställning som hade Cruftkvalificering. Får Vera sitt C.I.B registrerat hos FCI i år så är även hon kvalificerad för Cruft. Det är andra gången för syskonen, senast var de kvalificerade till Cruft 2015. 


Torsten har kommit på att han kan hoppa upp på första hyllan i klösträdet och sen sträcka sig till bardisken och äta upp birmakillarnas färskmat. Här har mattes söndagsskolepojke upptäckt att han blivit upptäckt därav spanielöronlooken 😄. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s