Doftar hur gott som helst

Nästa år är det 70-års jubileum för SSPK och det firas i samband med specialklubbsutställningen i maj i Eskilstuna  och samma helg har rasklubbarna sina specialer (Dvärgschnauzercupen för Dvärgschnauzerringen) och gemensam middag. Det är trevligt med gemensam middag även om man blir rätt trött efter en dag utomhus. Om det blir en eller två dagars utställning för oss får vi se. Jag försöker undvika utställningar två dagar i rad. Inte för att hundarna tycker det är tråkigt utan för att jag är rädd om min tid. Middagen kommer vi inte att missa i alla fall 👍. 


En trött kille ❤️. 


Jag blev lite sjuk när jag såg att 4dogs får in hundbadkar (deras bilder som jag lånat) i rosa och lila. Mitt turkosa är helt felfritt trots att det använts flitigt så jag har ingen ursäkt att köpa ett nytt. 


I u-länder får människor gå hur långt som helst för att hämta vatten om det nu finns vatten. Här sitter man och suktar efter ett nytt badkar till dogsen trots att man har ett redan. Det är bra med I-landsproblem för så länge man har dem så har man inga problem av allvarlig art i livet.


Efter långpromenaden idag så var dogsen rätt skitiga om ben och mage. Bara att lyfta in dem i badrummet där hundbadkaret står och sen föna dem torra. Vi hade i lite inpackning så de doftar fortfarande hur gott som helst 😊. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s