Uppfödning

Nu har jag satt mig ner 😄. Jobbat och sen trimmat Torstens dotter Nova. Hennes matte sköter pälsarna själv på sina hundar men så trimmar jag Nova emellanåt. Hon är sträv och mycket välskött av sin matte. Nova har en sån päls som valpköpare klarar av. Hennes dvärgschnauzerkompis likaså. Det är roligt när man ser välvårdade dvärgschnauzrar som är trimmade. Jag har inte fött upp någon av dem så jag skryter inte över mig själv. 


Holger (PR S*Gulledej’s Loke) ❤️. Hans spinnande i fem minuter är som en hel skiva med mindfulness ❤️. Vi får se vad han gillar när vi får en egen valpkull här hemma 😄. Känner jag honom rätt så lägger han sig gärna och sover i valplådan om valparna sover. Han brukar klämma in sig mellan dogsen när de sover med mottot, finns det hjärterum så finns det stjärterum 😄. 


Torstens valpar hos Kennel Schnauzi-Hero’s 😊. Det är det här uppfödning handlar om, liv 😊. Det finns hunduppfödare och det finns hunduppfödare. För mig handlar hunduppfödning om att lägga tid på en kulls utveckling till vuxna individer och se vem/vilka som ser ut som pappa respektive mamma eller bättre än båda. En rolig resa 😊. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s