Skåne tur och retur

Vi vaknade före klockan igår morse. Jag gjorde iordning Torsten, Vera och Tekla i lugn och ro och åkte sen vidare till Hässleholm. Det var varmare än varmt redan på morgonen och efter lunch blev det svalare 😂. 


Hässleholm är en fin utställningsmiljö. Dogsen fick flotta kritiker 😊. Hemsidan är uppdaterad och bilder kommer. Det är alltid extra roligt att ställa ut för domare som själva trimmar. 


Trevligt sällskap av Velvet Dandy’s 😊. Tack för hjälpen med bidrag av ben och armar 😘. 

Eva (Cavallas) blev champion igår med sin Julia, grattis! Maria (Schnauzi-Hero’s) blev BIS-2 med sin avelsklass och jag fick hjälpt till och visa Kenzo i avelsgruppen. Kenzo blev som också BIR, grattis!


Med hem följde också denna bok som jag köpte för några veckor sedan. Boken jag hade lånade jag ut och fick inte tillbaka den och inte minns jag vem som lånade den. Den är slut på förlaget så det här exemplaret ska jag vara rädd om, tack Kerstin!

På hemvägen blev det ett stop vid Östgötaporten och Burger King. 


Inte för någon hamburgare utan för deras Belgiska våffla, frasig våffla med chokladsås. Sött, sliskigt och smakar som en riktig kaloribomb ska smaka 😋. Rekommenderas starkt!

Väl hemma sent igår kväll kollade jag mailen och där låg bekräftelserna till Norrköping om två veckor 😄. Idag blir det en mix av slapp, jobb, trimning och klubbarbete. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s