Emil

Häromnatten väcktes jag av att Torsten och Birmakillarna lekte 😬. Jag har vaknat till någon gång förut och sett hur Helmer eller Holger petat på någon av hundarna och frågat om de ska leka. På natten ignorerar hundarna katterna men inte Torsten häromnatten. Jag kände mig som Emils pappa…😄. Annars fungerar det bra att ha hund och katt tillsammans ❤. I förrgår kväll gick jag ut i vardagsrummet för att säga till Tekla att sluta jaga katterna men se det var katterna som jagade henne och hon tyckte det var jätteroligt. Väldigt praktiskt med öppen planlösning vardagsrum och kök 🤔😂. En annan rolig lek Tekla och Birmakillarna har är att hon drar runt på dem när de ligger på hallmattan eller badrumsmattan. Jag vet inte hur många gånger per dag jag får lägga tillbaka mattorna där de här hemma. Som sagt man behöver inga dyra leksaker till vare sig dogsen eller katterna. Det är ju tur att katter sover 16-18 timmar på ett dygn 😄.


Vilket bra reportage jag läste i tidningen Våra katter. Om en uppfödare som tog in en kattras Sokoke till Sverige. Vilken jobb de lagt och vilket engagemang det krävts. Jag vill inte föda upp Birma för det krävs samma engagemang i avelsarbetet som för hund. Ett dilemma inom katt är ju att många hankatter blir kastrater. En fertil hankatt är något helt annat än en fertil hanhund. Det innebär att det inte finns så många hanar att tillgå i avel. 


Oavsett väder är det skönt med ledighet. Jag städar, rensar och flyttar om lite på min hemsida som i garderober och byråer 😊. Dessa fina tröjor från Barbro Coldenberg har en egen låda i byrån;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s