När jag själv får välja

Jag hämtade ut hundarnas nya dynor igår. De känns verkligen som min egen madrass. Jag ska bara skära till bredden så de får plats i MIM-buren. 


Min MIM-bur började skramla och jag fick ta fram skruvmejselnoch  kollade så alla skruvar satt åt och det gjorde de. Så hittade jag en liten metalldel från en leksak som låg i ett spår ovanför dörrarna. Nu är det knäpptyst igen. Tänk att något så litet kan skapa sånt oväsen. 


Buren har jag haft nu över 8 000 mil och den är skrammelfri. Den är köpt på bästa stället, hos Möller bil i Västerås som också monterade den.

 

Örebro är en vacker sommarstad med undantag för vissa delar av Open Art. Blir man irriterad över allt fult som drabbar staden så heter, ”det är konst och konst ska beröra”. Själv tycker, hoppa upp och skit och få randiga ben, irriterande, jamen då är det konst 😉. 

Här ser man stolar huller och buller i en ring runt länets dyraste fontän. Fontänen är också en historia för sig och förmodligen regionens dyraste men den är vacker när den fungerar. Vänder man sig om så ser man slottet. Jag förstår ilskan och uppgivenheten hos alla krögare som varje år får avslag för det ena och det andra för det passar inte in och sen slår kommunen upp sånt här 🤢. Kommunen äger en massa mark, ta en fotbollsplan och lägg upp skräp på och ge mig min vackra sommarstad tillbaka. Det känns lite Kina/Nordkorea att tvinga på oss ”konst”. Det kan ju vara men enkla statarbakgrund som gör att jag inte är mottaglig 😂. Däremot konstutställningar jag själv får välja uppskattar jag. 


Trimma dogs idag och Ransäter imorgon 😊. Nästa helg blir det Svenstavik och Åsarna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s