Nolltolerans mot idioter

Klok som en bok! Jag lever starkt efter att inte låta andra påverka min balans eller harmoni och jag peppar även mina vänner likadant när de råkar ut för ”troll”.

Det finns exempelvis en sluten fb-grupp som heter ”Vi som vill diskutera Birmasällskapet utan att censureras”. Ja, det är sant 😂. Där har bland annat min cremekille diskuterats, vad nu han har med rasringen att göra 😂. Jag som vanlig kattungeköpare har alltså en katt som uppfödare diskuterat i en sluten grupp. Jag kan bara konstatera att okunskapen de har är hög 😊😘. När det kom fram till mig för några år sedan att det fanns kvinnor som har så lite att göra att de måste sitta bakom ett tangentbord och diskutera min katt så kände jag spontant, stackars uttråkade människor. Det finns inte en chans i världen att jag skulle lägga min energi på denna klick troll. Jag gjorde helt enkelt som mina hanhundar, lyfte på benet och jag vidare, eller rättare sagt åkte och köpte Helge ❤️😘.

CH. Taropaves Van Halen JW ”Helge”, min brunmaskade kärlek

Det jag vill med den här texten är tipsa andra om att man kan inte ändra på andra människors beteenden. Men man kan bestämma hur man ska reagera och bestämma hur mycket plats idioter ska få i ens liv. Själv har jag nolltolerans, det är jätteskönt 😄😘.

Jag har varit aktiv i utställningsvärlden för hund sedan 1998 då jag började ställa ut min första dvärgschnauzer. Jag blev också invald i styrelsen för Dvärgschnauzerringen samma år. Jag föder upp hund i liten omfattning men utan att skryta så är de av hög kvalitet. Jag kan efter 20 år skriva en bok om alla erfarenheter som klubbfunktionär och uppfödare 😄.

Det är klart att några erfarenheter där människor inte kan uppföra sig hade varit skönt att slippa. Men man blir vis av sina erfarenheter också och framförallt bra rustad i sina prioriteringar. Det tillsammans med privata erfarenheter gör att alla elakheter minimeras och det blir inte ens till grus i skorna.

Tjuvnyp har redan kommit när det gäller Helge. Faktiskt i samma takt som hans framgångar, vilken slump 😘. Men det är ännu fler som faktiskt är glada över att det går bra. Helge och jag ska åka på utställningar tills han blir gammal som gatan. Den överenskommelsen har han och jag ❤️❤️❤️.

Fem minuter tog det att skriva det här blogginlägget men jag ser det som så att dessa minuter inte ägnades åt idioter utan som tips till andra att spara på sin energi ❤️. Jag/du bestämmer vad vi ska lägga vår energi på 💜.

Som att njuta av livet, det riktiga livet ❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s