Sa jag…

He he he Azalean är ingen Azalea utan en Gulbladig smällspirea. Sa jag att jag var genant okunnig…😂🤪. I hundvärlden är det väl som att blanda ihop en dvärgschnauzer med en Siberian Husky 😄.

Mer Basilika och fröpåsen är sparad så jag inte glömmer bort vad jag har sått 😄. Min trädgård på framsidan ska jämnas med marken och när energin är åter ska en ny anläggas 😊. Då ska det förberedas för trädäck, det ska bli ett ”rum” i trädgården med sten där jag ska ha odlingsbänkar med lite vindskydd. I odlingsbänkarna ska jag ha ekologisk jord 😘.

I många trädgårdstidningar så är alla reportage hemma hos någon där han är trädgårdsmästare och hon är landskapsarkitekt 😄. Så är inte fallet här hemma 😄. Det gäller att hitta en bra nivå på ambitionen med trädgården. Men jag har en tydlig bild. Den ska bli jättefin men samtidigt praktisk så den inte upptar all fritid utan den ska samsas med hund- och kattutställningar 😊.

En sån bra tråd på fb imorse om färger på dvärgschnauzer. Det är givande att ha uppfödarkollegor som delar med sig av sin erfarenhet och har bra diskussioner 😊. Sånt ger energi 👍🏻.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s