Trevlig midsommar

Vädret är lite ostadigt = midsommar 😄. Idag ska jag umgås med familjen. Numer struntar jag i eventuella barnbaskilusker 😊.

Apropå gårdagens inlägg, tack 💜. Det var inte för att knarka uppmärksamhet utan för upplysning. Det är mer vanligt än man tror. Småbarn till gamla människor lever med stomi. För mig är det inget handikapp eller något som definierar mig. I bloggen hamnar inte det mest personliga och inte det mest ytliga utan det emellan och dit hör min nya kompis 😊. Eftersom Sophies öppenhet hjälpte mig så blir det lite som ”passing on”. De senaste månaderna har visat mig att jag är den jag trodde mig vara, en som väljer glädje 😊. Ni vet 65 procent är vatten i kroppen, resten är inställning. Plus att ha bra vänner omkring sig ❤️.

Helge ligger på min axel och sover. Deras förmåga till total avslappning är otrolig 😊. Älskar hans silkiga päls som är kall och len 😊.

En birma är färdig ungefär i 4-års åldern och blir sen bara vackrare med åren. En domare sa vid en bedömning att om man vill ha en utställningskatt så skulle man skaffa sig en birma. De blir bara vackrare med åren och håller länge. Vi har några Birmor som tävlar som 13-åringar, det är häftigt. Det ska Helge också göra men just nu njuter han av livet som 1-åring 😊. Tänk Helge som 4-åring i full päls 😻.

Birman är semilånghår och ska inte vara något ”pälsmonster”. En vanlig vardagsskötsel är enkel på en birma.

Helge ska snart badas 😊. Han är anmäld till VÄK i Karlstad. Men han badas varje vecka oavsett om det är utställning eller inte. Det är ingen kamp att bada & föna honom. Det är väl en orsak till att man tycker det är kul med pälsvård.

I höst ska jag börja gå hos min kiropraktor igen. Perfekt att unna sig en genomgång varje månad och knaka rätt det som behövs.

Jag har beställt en massagearm, blir perfekt för korsryggen och axlarna 😊. Jag provade en liknande hemma hos Eva för några veckor sen och bestämde att en sån måste jag ha. Jag har letat men inte hittat exakt samma modell men den här kommer nog bli bra. Jag har midjebälte till hundarna men det har jag inte använt sen jag blev med min nya kompis. Även att hundarna inte drar så får jag ont i axlarna sv de vanliga kopplena på promenad. Men nu när allt är läkt så ska jag ta fram midjebältetigen 👍🏻.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s