Blåbär

Igår stoppade jag dogsens K9-selen i tvättmaskinen och vips så ser de ut som nya. Jag måste hitta kardborreband till västarna med dogsens namn.

Imorse hittade vi lite blåbär på promenaden. Det känns lyxigt och det är lyxigt 😊.

Nu sitter jag på framsidan på verandan och njuter av regnet. När är man nånsin nöjd när det gäller vädret 😊.

Medan vi väntar på att Vera ska löpa så kan vi ju planera 😄. Ja köper man valp från mig så kommer de äta råmat. Råmat idag är något helt annat än för bara några år sedan. Idag är det så enkelt att utfordra med det. Inga tillsatser behövs och det är inte kladdigt. Den har all näring som behövs. Visst man får planera om man ska resa men det går det med. Då finns det frystorkad mat man ge istället.

När min mamma hade Tage så köpte hon 3-kilospåsar med Mush-köttbullar. Mamma tog fram 8 köttbullar kvällen innan och så tinade de i kylskåpet under natten. Sen fick han fick fyra på morgonen och fyra på kvällen. Ikeas glasburkar är perfekt som förvaring. Mina hundar har ätit det i fyra år. Ja Tekla är 2 år men har ätit råmat redan innan hon kom hem till mig.

Jag köper kartonger på 10 kg då det är mest ekonomiskt när man har tre hundar. Köttbullarna finns i storleken 800 gram och 3 kg.

Den här sorten var ett tag sedan mina hundar fick. Den brukar jag ge ibland och finns endast som köttbullar. Ren-lamm-älg 👍🏻.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s