Utställningar varje helg

Nu har jag varit duktig att bada varje dag 😊. Det ska jag göra varje dag som jag har möjlighet 😊. Riktigt skönt att svalka sig och det fungerar väldigt bra.

Igår förmiddags trimmade jag Vera (MultiCh Brackets Vira Blåtira). Det är mycket katt numer på FB i och med att det funkat praktiskt med kattutställningar och det kommer det fortsätta med. Men det blir mer uppdateringar på FB med hundarna så snart de börjat tävla igen.

Det är en trimras jag har och när livet ändras och det inte funkar att trimma så vägrar jag sänka mina ambitioner med trimning. Sen kommer jag hårdare än tidigare välja bort hundutställningar. Jag ska inte vara på hundutställning varje helg. Det är inget fel med det men nu ska kattutställningar prioriteras högre 😄. Så utställningar kan det ändå bli varje helg. När det är färre med internationella utställningar för hund så lockar det inte lika mycket att åka på en massa nationella. En lockelse med utställning är att ha mål och därmed ”jaga” något.

Ny ljudbok

Vera ogillar värmen men i trimhuset var det svalt. Trimhuset står i skugga hela tiden så det var svalaste platsen igår.

Jag var hemma hos Synnöve och Eskil i måndags och det är kul att umgås med människor som tycker det är kul att trimma. För roligt är det. Efter några månaders uppehåll från trimning så tycker jag det är lika roligt som innan. Det var en skön känsla när trimmade ner Tekla och likadant med Vera. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, är så tacksam för bra pälsar ❤️.

Igår blev det lite kattungemys hemma hos Eva 😊. Det är skönt att ha båda världarna, hund och katt. Jag får lära mig massor hela tiden 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s