Det spelar ingen roll vad vi tycker eller vad vi föredrar om det ena eller det andra

Mina solrosor växer så det knakar 😄.

Igår var jag och Alexandra hem till Synnöve och Eskil. Fönkurs stod på schemat 😊. Why not när det är extra varmt ute 😅. Synnöve bor helt fantastiskt med vatten runt om så det fläktade skönt. Eskil fönades i några minuter så han led inte. Sen blev det bad i poolen och tacos 😊.

Vi fotade även Eskil (Gogo Dolls Drama Qing) 15 månader gammal. Han är ljusare i verkligheten.

Jag har anmält Tekla till utställningar 😊.

På en utställning hade det blivit diskussion om öron. En dvärgschnauzer består av mer än sina öron men läser man rasstandard står det så här:

Lakeland terriern på ovan bild har öronvikningen ovanför skallens plan medan en dvärgschnauzers öronvikning inte ska ligga ovanför.

Korrekt öronvikning kan man se på ovan bild där jag tagit en skärmdump på rasklubbens förtydligande om standarden. Kompendiet har många bra bilder till avsnitten i rasstandarden. Det spelar ingen roll vad vi tycker eller vad vi föredrar om det ena eller det andra. Standarden talar om för oss hur det ska se ut.

Mina tomater frodas också 😊. Det är ganska skönt att odla tomater. Det finns säkert en standard för dem också 😄. Säkert även tomatutställningar 😄.

I helgen är jag ansvarig för pristältet i Askersund så vi syns där och lycka till alla som åker till WDS i Amsterdam! Sverige har hög kvalitet på dvärgschnauzer, heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s