Knapptelefon

I fredags kom hem Agneta med lunch, Sushi 😊. Så gott och har inte ätit i än och det funkade 👍.

Helgen har jag tillbringat i pristältet på Askersundsutställningen. Riktigt roligt var det trots dåligt väder på söndagen.

I fredags bytte jag telefon då jag har fritt utbyte på mitt Telenorabonnemang. Jag vill hålla mig till iPhone men behövde en bättre kamera i mobilen. Telefonen jag fick och öppnade hemma var stendöd i fredagskväll men efter mycket om men i butiken på lördagen blev det en ny.

Ett tips till alla som får en ny telefon i handen. Låt butiken fixa till den nya för är den stendöd så upptäckts det direkt. Så slipper ni höra ”jamen då blir det att vi lämnar den till verkstad 2-3 veckor och du får en knapptelefon som lånetelefon under tiden”.

Efter min början på 2018 så är faktiskt med mesta runt om mig som sker skitsaker sett med mina ögon. Jag haussar inte upp mig utan tänker ”ja ingen har dött”. Men har var gränsen nådd snabbt. En knapptelefon, prata om service på en telefon som de levererat stendöd mot att de fick min gamla som fungerat utmärkt. De skyllde på Apple och att de bara säljer abonnemang. Ja men då får de ställa krav på Apple eftersom jag är kund hos Telenor och inte hos Apple. Jag tänkte på vad en av mina vänner gjort i den situationen så det slutade med en ny telefon 😊. Så nu har jag en ny telefon som fungerar men mailen fungerar inte än den måste jag ställa in först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s