Badkar och mirakelkammar

Det är klart svalare nu på morgonpromenaderna 😊.

Ett nytt badkar för hundarna och katterna från 4dogs har fått ersatt det andra. Det gamla som också var från 4dogs var av modellen Booster bath medium och det har jag haft i några år nu och har varit nöjd med det. Nu ska det tjäna vidare i Pålsboda 🙂. Det nya passar min längd bättre. Jag fick stå med böjd rygg tidigare och det funkar mindre bra numer. Kanterna är lite högre på det nya och ställningen tar upp mindre golvyta jämfört med det gamla.

Jag har med Mirakelkammar från Hund & Kattspecialisten (Eva Porats butik) till utställningarna i Norrköping och Eskilstuna i helgen. Bästa kammarna! Alla som har en utställningskatt vet vad Mirakelkammen är för något. Kammarna fungerar både till hund som katt oavsett om det är sträva eller silkiga pälsar. Mirakelkammen finns i olika storlekar och är tillverkade i England samt har livstids garanti. En del kammar kallas för Mirakelkam men det här är originalen. Som ni ser på bilden nedan så ska det stå Hund & Kattspecialisten på dem.

Bara att komma förbi mitt tält vid ring nr 16 på lördagen (Norrköping) och ring nr 5 på söndagen (Eskilstuna). Betalning sker med Swish och numret till butiken får ni på plats 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s