Balansgång

När vi kom hem igår blev det sju km i skogen 😊. Jag hade kunnat gå längre då jag hittade en ny skogsstig. Men jag är lite glömsk av mig för tillfället så jag tyckte det var klokt att hålla mig till kända stigar 😀. På kvällen blev det fotvård och massage. Jag har en massagearm som ger värme, kanonbra 👍.

Idag har jag semester utan att ha något på schemat. Jag kände att det var bäst att vara ledig efter en helg med hundutställningar.

Före 2018 sa jag alltid min åsikt i diskussioner. Det släppte jag pyttepyttelite på i helgen. Det får bli en balansgång för att inte låta det ta för mycket energi. Jag känner att min hjärna fortfarande blir snabbt trött och den behövs också måndag-fredag 😀. Samtidigt om jag inte deltar i en diskussion så blir det en monolog. När jag deltar blir jag samtidigt irriterad på mig själv för att jag lägger energi på det eftersom det mesta numer för mig hamnar under oviktigt. En klok del i min hjärna förstår att det inte är oviktigt för andra och förra året var det inte oviktigt för mig heller. Det är något jag måste lära mig att förhålla mig till.

Men jättetrevligt att träffa alla i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s