Långt långt

Igår var det lite höstkänsla. 8 grader på morgonpromenaden och klubbmötena som drar nu igång är också ett hösttecken. Jag ska det lugnare än förra året. Jag reser inte längre på möten där restiden tar längre tid än själva mötet. Vi pratade om i helgen hur lätt det är att falla in i gamla mönster. Det är så lätt att hoppa på samma tåg man alltid hoppat på.

Gårdagens lunch från Fresh food i Örebro

Måste komma ihåg och begränsa mig för att spara på både energi och tid. I höst ska jag gå Pawpeds G2-kurs och jag tänker inte avstå tid från den för att vara handbollsmålvakt 😊.

Dagens hundpromenad blev 1,4 mil. Jag valde att gå en ny sträcka och det är alltid spännande att se var man hamnar 😊. Jag har världens sämsta lokalsinne men här lyckades inte ens jag gå fel. Har man hund kan man inte bo bättre. Det finns så många vägar och vandringsleder omkring oss.

Vi gick och gick och kom fram till Lövbrickan där man svänger höger för att komma till Varggrytet eller rakt fram så kommer man till Göljestigen. För att slippa gå på landsvägen vände vi om och gick i skogen tillbaka 😊.

Plockade en fästing på Holger 😅. Den har han fått efter att legat bredvid någon av hundarna. Han bara spann när jag plockade bort den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s