Man kan inte vara förnuftig 24/7

Jag med Tekla i lördags. Tack Eva som fotade! Hemsidan är inte uppdaterad med helgens utställningar än men det kommer 😊.

Igår började PawPeds distanskurs (G2). Kanske inte det smartaste för mig att göra nu men det ska bli kul. Jag gick grundkurs 1 för tre år sen och vill inte skjuta upp den här fortsättningskursen igen. Man kan inte vara förnuftig 24/7 😆.

Igår sa en person något klokt. Sverige utmålas ibland som att allt är i kris men så är det inte. När vi trycker på strömbrytaren lyser lampan. Hur ofta är det strömavbrott. Vägarna fungerar precis som övrig infrastruktur. Specialistsjukvården fungerar utmärkt. Jag kan inte annat än att hålla med.

Igår blev Helge vaccinerad. Har man en utställningskatt måste man planera vaccinationerna noga då det är 14 dagars karens. Karensperioden har tillkommit på grund av den stress ingreppet innebär för kattens immunförsvar. Jag hade tänkt åka till Aram (veterinär) som kör drop in hos Hund & Kattspecialisten i Örebro på onsdagar kl 17-18. Men idag jobbar jag hemifrån och vill inte åka in till stan.

Ny ljudbok 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s