Höganäs tur och retur

I fredags eftermiddag blev jag upphämtad av Maria och Eva för färd mot SSPKs utställning i Höganäs 😊. Årets sista SSPK-utställning.

Vi checkade in på Best Western i Ängelholm på kvällen för att köra de sista milen på lördagsmorgonen. Maria badade hundarna på morgonen och jag fönade och Eva körde (alla milen på trippen). Tre vuxna, 3 Schnauzer (varav en valp), en affenpinscher och så Tekla delade rum och det funkade jättebra.

Höganäs är en trevlig utställningsplats. Det är den och Åsarnas utställningsplats som är lugnast då vi SSPKare är ensamma och inte delar plats med någon länsklubb. Det blir mer avslappnat och trevligare att vara för sig själva även att det är praktiskt för klubben att samordna med en länsklubb.

Nero (Velvet Dandy’s Fafner) fick en fantastisk kritik av domaren som bland annat tyckte att han var bättre än rasstandarden. Så roligt med en domare som pratar med utställarna och berättar högt vad han ser. Nero vann BIS med domarens avslutande ord, han är i världsklass 👌.

Jag fick visa Affenpinschern Simon (Velvet Dandy’ Cinnamon Bun) i BIS-finalen då Maria Borg visade Nero. BIS-3 blev det 🤗.

Grattis Eva till Figos BIS-veteran!

Träffade så många trevliga människor 😊.

Tack för en rolig 24-timmars tripp 😊.

I dag skulle jag åkt till Uppsala och rasseminarium för Ragdoll men jag har avbokat och ska vila hjärnan och kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s