Om man är snäll…

Det krävs ingen raketforskning egentligen 😀.

Jag ser inlägg ibland där det ojas om att någon sagt upp bekantskapen och oops blockat på fb också. Det är inte heller raketforskning varför det sker utan titta på bilden igen och fundera över om du varit snäll i den tidigare vänskapsrelationen. Vänligt elak räknas inte som snäll. Bara som ett förtydligande. Jag har själv rensat bort ”vänligt elak”-typen på fb. Är inte alls intresserad av att ha dålig energi omkring mig.

Jag möter många människor i min hobby och många blir mina vänner och det är så synd när man ser andra samla på sig fler ovänner än vänner. Vad betyder ordet hobby:

”Hobby är en fritidssysselsättning som utförs som avkoppling eller för nöjes skull, till skillnad från ett yrke som utförs för försörjning. Med andra ord kan en hobby sägas vara frivol, lättsinnig, men också ett sätt att göra fritiden meningsfull.”

Hobby betyder alltså inte på liv eller död 😘. Kanske blir det lätt så om det är endast hund eller katt som är ens identitet. Enda tillfällena i livet där man får någon form av bekräftelse om det så ska ske genom dåliga relationer. Kanske mottot är, bättre en dålig relation än ingen relation alls. Såna inlägg skulle jag inte ens kommentera under vapenhot.

Ett annat förtydligande, snäll innebär inte menlöshet 😊.

Snällhet kostar inget 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s