Chill och mirakelkammar

Jag har vänner som är ute och reser till lite olika utställningar i helgen. Själv har jag en utställningsfri helg. Höganäs satt kvar i kroppen en vecka efteråt. Jaja, det som inte dödar härdar 🤪.

Höststorm är bara förnamnet på blåsten i Örebro. Det blir bara korta promenader idag för jag vill inte ha något träd i huvudet. Hinner inte med det för jag har så mycket roligt framöver 😊. Istället ska vi chilla här hemma och ha återhämtning (tror jag det kallas för 😀) på schemat. Jag är inte så duktig på att ta det lugnt men ska försöka. Kloka människor har sagt till mig att återhämtning är jätteviktigt och jag lyssnar. Några avsnitt av Tv-serien American Horror Story ska jag titta på, lite spa ska det bli med massage och fotbad. Ja, vi ska nog få dagen att gå 😊.

Ny uppdaterad information om Mirakelkammarna 😊. Bästa kammarna! Säg till så tar jag med till hund- och kattutställningar.

Nr 2 och 3 har jag i trimhuset till dvärgschnauzer. Nr 8 är en kortare variant av nr 2 och den har jag i trimväskan. Nr 4 har jag med på utställning inne i utställningsringen i byxfickan. Dessa kammar passar också jättebra till de större storlekarna av Schnauzer. XL skulle jag använda till collie, leonberger, berner sennen mm. Nr 4 passar jättebra till affenpinscherns huvud.

Nr 3 och nr 6 använder jag hemma till mina birmor. Nr 2 och nr 7 i katternas utställningsväska. Nr 7 är lättare att ha i fickan. På NERKs utställning hade jag en nr 3 i fickan och tappade den och sen var den borta. Därför har jag numer med en nr 7 😊.

Jag fungerar som så att jag vill ha dubbelt av allt. En uppsättning i katternas respektive hundarnas utställningsväskor och en uppsättning hemma. Då vet jag att allt är med. Slipper att packa och behöver inte dubbelkolla om allt är med.

Som en klok person sa, det är roligare med pälsvård när man har bra grejor 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s