Verkliga drömmar

Inatt drömde jag en sån där dröm som när man vaknar så känns det så verkligt att man inte vet om det var en dröm eller om det hänt. Jag drömde att Maria Landergård kom hem med en Schnauzi-Hero’s valp till mig. Det var något om att det inte kunde vara fler katter än hundar hemma 😂. Men när jag vaknade var dogsen fortfarande tre här hemma 😀.

Suddig bild men sorry, skarp bild på Henry i vaket tillstånd not going to happen 😂.

Alla skulle ha en Henry på armen ❤️. Vilken myskille han är. Bara spinner, äter, leker och sover. Kattungetiden går så snabbt. För ett år sen flyttade Helge hem och nu har han fullt upp med att tvätta och ta hand om sin lillebror 😊.

Jag började lyssna på en ny ljudbok igår. Tog den här innan boken Kallbrand. Nu är det höst och då släpps flera nya böcker 😊.

Idag står det på schemat att dricka massor med vatten, tänka positivt, jobba hemifrån (en stor stjärna till den som uppfann video i datorn så man kan jobba var som helst ifrån), lunch med familjen, gosa med katter mina och andras, hundpromenad, lite pawpedskursande, lite klubbarbete, lyssna på ljudbok och sen sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s