Tre helger på raken

Den här veckan är det studiefritt från pawpedskursen. Jag hade tänkt hoppa av kursen eftersom hjärnan inte fungerar som den ska än i kombination med att jobba heltid. Jag skrev häromdagen om vikten av återhämtning men det blir vila den här veckan innan vi kör vidare med nya kursavsnitt nästa vecka. Genetikavsnitten är avklarade och projektarbetet ska jag skicka in nästa vecka.

Nu blir det kattutställningar tre helger på raken och veckans kattbad är klart. Bada och föna är avkoppling för hjärnan. För andra kanske det kan låta jobbigt men jag mår bra av den här typen av aktiviteter, det ger mer energi än det tar. Påminn mig om det på måndag 😅. Det är viktigt att sysselsätta hjärnan med positiva saker. Jag väljer glädje, tro mig jag skulle kunna köra på alternativet men det är inte jag. Min annorlunda början av 2018 har visat att välja glädje varit bra för själen. Det innebär inte att stoppa huvudet i sanden vilket hade varit omöjligt.

Jag har börjat läsa boken jag fick av Christina. Det är som många klok-böcker inget revolutionerande men ändå bra att bli påmind om enkla verktyg.

Det handlar inte Sudoki eller memoryspel för hjärnans del. Utan det handlar om motion och att vara aktiv.

Såg godis på macken som vore något för alla som ställer ut på Europavinnare (hund) i helgen i Polen 😊. Lycka till och fixa många titlar med hem till Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s