Minimera

För att minimera vår packning till World Winner i Finland sista helgen i oktober har jag skickat med Helges utställningsbag och burvagn med vänner som reser med husbil. Så inför den här helgen har jag packat reservburklädsel och hundarna får låna ut sin burvagn 😊.

Hjulen till vagnarna kan jag bli knasig på. Ibland funkar det att pumpa i luft och ibland inte. Häromdagen tog jag med dem till en cykelaffär bredvid Ikea och vips var däcken fyllda med luft. Burvagnarna är kanon men däcken måste vara välfyllda.

En bild från gårdagens promenad i absolut tystnad.

Jag vaknade imorse med spänningshuvudvärk och hade jag inte samåkt med Ewa så hade jag nog blivit hemma från dagens kattutställning i Norrköping. Men väl på plats så glömmer man hur man mår och fokuserar på katterna istället 😊. Givetvis missade jag att ta med kattsand men det löste sig tack vare familjen Strid, tack! Jag får ha en liten kartong med kattsand i bilen i framtiden 😊.

Jag har inte varit jättesocial idag men med lite sömn blir det bättre imorgon. Helge var i bättre form än mig och fick sitt sjätte CAGCIB idag 😊.

Henry måste ju också utrustas med utställningsgrejor. Till honom köpte jag en toalåda som man kan fälla ihop. Allt för att minimera packningen. Det är storleken mindre än den Helge har men den räcker under Henrys kattungeperiod. Dessa lådor funkar perfekt att tvätta i tvättmaskinen.

Ikväll blir det fruktsallad och en TV-serie med sällskap av mina fyrbenta vänner ❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s