Sådan far sådan son

Frukost i vår fina lägenhet

Igår valde vi fel restaurang. Min mat var god men vi fick vänta en timme på maten och våra vänner fick vänta två timmar. Jag var så hungrig att jag glömde att fota. Det blev hjortstek som var riktigt bra tillagad.

Imorse blev det frukost i lugn ro och innan avfärd mot hallen som låg ca fem minuter bort med bil.

Utställningen var i en mässhall som var jättebra! Helge (Taropaves Van Halen JW) hade ett cert kvar för att bli Grand Internationell Champion och det var tvunget att vara ett utländskt. Han fick sitt utländska cert och sin titel 😊. Helge och Henrys pappa (SC S*Linéahuset’s Quimba DVM) blev BIV. Sen var det dags för lillebror Henry (Taropaves Xanax) som tävlade mot två andra hanar i sin klass och han vann och blev sen BIV-ungdjur 😊.

Vi ska försöka ta lite bilder imorgon. Fyra brunmaskade hos en domare och en choklad hos en annan och allt krockade nästan. Jag har gått 7,5 km enligt min stegräknare i hallen idag 😀.

Ikväll blev det galamiddag och firande av dagens resultat från världsutställningen 😊. Imorgon kommer vi heja på Evas chokladbirma, WW’13 SP GIC S*Linéahuset’s Maharajah DVM DSM, som blev nominerad och ska tävla i BIS-finalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s