En toppenhelg

BIV-Henry ❤️ vilade i buren och tog all uppmärksamhet från besökarna med ro. Precis som sin pappa gillar han hängmattan 😊. Det var väldigt många besökare på utställningen.

På en vinnarutställning sker alla grundbedömningar och nomineringar på lördagen och panelerna (Best in Show) på söndagen. Man vet först när man får katalogen på lördagsmorgonen vilken domare man fått. När man anmäler vet man vilka domare som är inbjudna men man får ingen domarfördelning innan. Allt ska vara hemligt in i det sista och det är helt rätt. Inte som på Världsutställningen för hund i Tyskland förra året när katalogen låg ute online dagarna innan utställningen. Något mer jag gillar med kattutställningar är att det är flera domare som röstar i finalerna. Inte en domare som på hundutställning.

Igår var det vila för mina katter i burarna medan vi tittade på finalerna. Efter utställningen åkte vi tillbaka till Åbo och sov där för att ta dagfärjan till Stockholm. Vi lägger till om några minuter och om några timmar är vi hemma i Örebro. Vi har träffat många trevliga människor i helgen och sett många fina katter.

Det enda som är mindre bra när man åker båt är bristen på frukt och wi-fi. Båtarna vi åkte med hade wi-fi men det hände liksom ingenting, en snigel var snabbare 😀. Men men, några I-landsproblem överlever man 😀.

Bilder resan Stockholm-Åbo

Tack Eva, Bibbi och Barbro för en toppenhelg 😻❤️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s