Vad passar inte bättre till en apa

Jag har varit dålig på att lyssna på ljudböcker de senaste veckorna. Kattbad, kattutställningar, resor med sällskap och pawpedskurs är orsaken. Men nu har jag börjat lyssna på Lazarus 😊.

Medan jag har varit förkyld i veckan och snytit mig så mycket så näsan nästan trillat av så har Henry passat på att växa. Kattungar är kattungar en så kort tid även om han fortfarande är vår bebis. Jag har varit dålig på att ta bilder på mina katter det senaste året, urdålig. På mina två äldsta birmor har jag mängder med bilder men inte på Helge eller Henry men det ska bli bättring på det 😊.

Henry är en apa och vad passar bättre till en apa än en hängmatta till utställningsburen. Den är från Katzen Deko och jag köpte den på Hund & Kattspecialisten i Örebro.

Jag läste något häromdagen och jag orkade inte svara. Jag är matt av förkylningen och blev än mer matt av läsningen. Jag har så svårt för människor som saknar integritet så jag brydde mig inte om att svara. 2017 hade jag svarat och hällt vatten på en gås men 2018 kan jag konstatera att alla inte är värd min tid.

Den här helgen är helt obokad. Inga aktiviteter inplanerade mer än trimning av dogsen men det får vänta tills orken är tillbaka. Jag ska bara vila och vara osocial 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s