En lördag i Rotebro

Igår var vi på SSPKs avelskonferens 2018 som hölls i SKKs nya fina lokaler i Rotebro. Kanonbra föreläsningssal med intressanta föreläsare. Vi var ca 40 deltagare och stämningen var bra precis som det brukar när vi inom SSPK samlas.

SKKs lokaler var jättefina! Har ni möjlighet så lägg era möten här. Det finns många konferensrum i olika storlekar. Det var smidigt med mat som vi åt på restaurangen som ligger i anslutning till konferensdelen.

Efter mitt annorlunda 2018 så uppskattar jag ytor där man inte sitter på varandra. Jag har inte fått bacillskräck 😀 men det är skönt att kunna vara på möten utan att ha med sig förkylningar hem.

Goodiebags fick vi med oss hem, tack!

När jag kom hem igår kände jag mig inte slutkörd i huvudet. Det går framåt 👍. Annars har det varit så sen maj att möten, även i små forum, har gett min hjärna en känsla av att ett getingbo flyttat in och koncentrationen har varit urdålig. Den börjar också bli mycket bättre 😊.

Igår när jag kom hem såg jag att veckans inlämningsuppgifter på min Pawpedkurs var godkända så nu är det inget mer arbete där förutom en gemensam avslutningschatt näst nästa vecka.

Idag blir det pälsvård med hela gänget 😊. En ledig skön söndag ska vi ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s