Dålig karaktär

Jag glömde lägga ut en bild på Mush monter från World Winner Show i Tammerfors. Bästa maten både för hund och katt. Valparna här hemma kommer utfordras med Mush.

Inte blev det någon gympa och Yoga för mig under hösten 😬. Först började det trassla med mina stomipåsar. Efter operation är området kring stomin rejält svullet och det minskar efter ett halvår och då påverkas passformen. Det var lite opraktiskt där i början av hösten under några veckor tills jag fick en ny modell som passade perfekt. Sen drabbades jag av dålig karaktär 😀 så min kropp får nöja sig med hundpromenaderna ett tag till 😊.

Däremot håller karaktären i sig när det gäller att undvika socker. Kexchoklad är ok som mellanmål när det inte finns något annat. Men jag längtar inte efter det. Socker är blä numera.

En man sa, tänk om ni tjejer var snällare mot varandra och stöttade varandra mer. Ja visst vore det bra! Hundvärlden skulle se annorlunda ut. När någon vinner mycket så pratas det skit om sånt som inte har med utställning att göra. Givetvis bakom ryggen på den man viskar om. Tyvärr viskar inte folk tillräckligt tyst ibland och det är mest pinsamt för dem själva. Sen ler dem den de viskar om rakt upp i ansiktet.

Efter mitt 2018 förstår jag inte hur folk inte kan ta bättre vara på sitt liv än att skvallra och dessutom om sånt som inte är sant. Mottot verkar vara, If you can’t beat them in the ring… Många framgångsrika drabbas av det men är det inte roligare att satsa energin på sina egna hundar.

Om alla la mer tid på att analysera och selektera i sin avel så kanske förstaplatsen blir er också. Prata skit om andra och vara kennelblind är som att sitta i en gungstol, man kommer inte framåt.

2 tankar om “Dålig karaktär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s