Lyssnar på goda råd

Jag började lyssnade på Michelle Obamas självbiografi men den är på ungefär 19 timmar så jag får varva med lite andra böcker emellan. Det blir jobbigt att lyssna på en och samma röst så länge. Helt klart är att hon är en kvinna med klass. Ni minns väl, when they go low, we go high. Jag minns hennes engagemang i senaste presidentkampanjen.

Jag älskar Villfarelser! Jag är tillbaka 👍. Inte med fulltecknad kalender dock och hjärnan fortfarande lite hjärntrött men det finns de som har det värre så jag klagar inte 😊. Kalendern kommer inte heller fyllas så den skvalpar över, no more. Jag lyssnar på goda råd från kloka människor som gjort samma resa som jag.

Det blir nyordning 2019 😊. Det som inte fungerar och tar energi klipps av helt enkelt. Det mesta fortsätter att gå under rubriken skitsaker. När andra, både på jobbet och privat, kommer med problem så brukar jag säga ok, har någon dött? Nej blir svaret. Bra! Det är alltid bra när man ska lösa ett problem att börja med att ha perspektiv på saker och ting. Och så löser vi allt mycket enklare.

Jag har tittat på en serie på SVT-play som heter ”Livet på Dramaten”. Jag blir alltid så impad av människor som drivs av sin passion för det de gör och där det materiella och pengar inte är drivande. Jag fick en annan bild av Dramaten än den jag hade innan. Min gamla bild byggde säkert på, åsikt utan insikt 😀.

Imorgon är det NERKs klubbmästerskap med många bra erbjudanden i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s