Julmys

Förra året blev det inget julpynt alls. Men i år tar jag igen det 😊. Adventsljusstakar och stjärnor lyser i fönstren. Även mitt trimhus har fått ljusstakar i fönstren. Det måste vara julmys även när jag trimmar dogsen 😊.

Henry undersöker allt som vanligt 😊. Det enda julpynt jag inte saknar är julgran. Jag har inte haft julgran hemma på hundra år. Det var ett år när hade köpt en hundvalp som jag inte hade julgran och sen fortsätter jag bara utan gran. Med katt känns det inte lockande även om det är fint.

Igår var det NERKs klubbmästerskap.

Quimba, pappa till både Helge och Henry vann över Helge då de tävlade mot varandra som fertila hanar. Henry blev nominerad och slutade som bästa ungdjur hane och blev slagen av kusinen Belindha 😊. Jag var trött igår kväll. Ett KM blir mer intensivt än en vanlig utställning. Plus att på de ”lediga” minutrar som fanns jobbade vi med annat klubbarbete. Frisk luft igår med dogsen efter att jag kommit hem gjorde susen.

Vi väntar på att Vera ska löpa men det blir nog tidigast årsskiftet men man vet aldrig 😊. Ja många titlar har föräldrarna och det kan alltid vara lockande och låta imponerande men rosetter och titlar ärvs inte ner, de får man jobba på själv oavsett vilken valp man köper. Bakom ligger mycket jobb och det är inte alla som förstår det eller skulle vara beredda att lägga den tiden. Jag tror på kombinationen annars skulle jag inte göra den. Men jag skriver inte en massa superlativ om den även att jag har en massa såna på lager om du skulle fråga mig 😀. Vilka kombinationer gör uppfödare där kullen inte väntas bli fantastisk. Det går inflationen i allt som utlovas. Jag gör en kombination jag tror på, det räcker för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s