Intensiv vecka

Nyårsafton tillbringades hos Barbro & Uffe i Arboga med Eva 😊. Jättegod mat och trevligt sällskap och så var det hejdå med 2018 och hej till 2019 😊. Jag ger inga nyårslöften men mina mål 2019 är att fortsätta som 2018; äta klokt, ta hand om mig själv, tänka på återhämtning, välja glädje, umgås med rätt människor och skippa det som tar/ger dålig energi 😊.

Sen har det varit valpmaking i veckan så nu är det bara att vänta och se. Vi kör ultraljud 1/2. Någon undrar säkert varför ultraljud, man ser väl om tiken är dräktig. Ja, det gör man till slut. Men jag tycker det är praktiskt att veta säkert så tidigt som möjligt så jag kan planera i mitt arbete, planera hund- och kattutställningar, min operation för att bli av med stomin osv. Ni vet allt det andra som pågår i livet. Det är tråkigt att lägga allt annat åt sidan om det sen visar sig att det inte blir valpar.

Ja årets första vecka blev intensiv 😀. Jag hann även klämma in lite krångel med min ”kompis” på magen 🥴. All god mat den här veckan, flera trerätters, straffade sig rejält och det känns nästan som när man får ett njurstensanfall men inte riktigt. Obalans i kroppen kostar på.

Vilade upp mig igår kväll framför TVn med några avsnitt av ”Planet Earth” och ”Systrar 1968” i sällskap av Vera och birmakillarna 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s