Inte kladdigt

Frukost igen 😊. Mina hundar har ätit färskmat sen juni 2014. Först Vom Og Hundemat (VoH) och sen bytte jag till Mush Vaisto. Jag minns inte vilket år det var. Bytet berodde på bättre förpackningar som tar mindre plats i frysen och nu med bärhandtag, all mat är i frysta block och de har bra uppfödarrabatt. VoH ser jag har kartonger på 9 kilos men till samma pris som Mush 10-kilos. Mush eller VoH är mina favoritmärken. Om du är intresserad av färskmat är det bara att fråga på.

Det är inte kladdigt att hantera och det är enkelt att utfordra. Inga vitaminer behöver tillsättas, allt som hunden behöver finns i maten. Första dagarna i början vägde jag maten men ser man hur mycket mat hunden ska ha och man känner på sin hund varje dag att den är i bra hull. Har man en hund kan man köra köttbullar. Både VoH och Mush har köttbullar.

Både VoH och Mush har även färskfoder till katter. Jag köper 10-kilos kartonger Mush Vaisto med köttbullar till mina katter. De sliter isär köttbullarna med tänderna, antingen fantiserar de om att det är en stackars talgoxe eller skogsmus 😂. Mina birmor må vara vackra och söta men jaktinstinkten finns där 😀.

Ny ljudbok 😊.

Det här är min absoluta övertygelse 😂. Allvarligt, det är farligt för hälsan att vara omgiven av idioter så jag håller mig långt borta.

Den här veckan är bra, jag är klar med allt inför NERKs årsmöte. Lite mindre bra vecka för att jag har lite att tänka på och jag känner att mitt tålamod tryter pga det men sysselsätter mig med roliga aktiviteter. Jag hade tänkt gå på snäckföreläsning på torsdagkväll men påminner mig själv om att inte springa i 180. Förhoppningsvis kommer föreläsningen att livesändas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s