Toppenhelg i Åbo

På väg med Viking Line från Stockholm i fredagskväll.

Vi har haft en toppenhelg i Åbo i Finland och jag kom hem utvilad. Alla katter som deltog var tvungna att kvala till utställningen och båda mina killar är kvalade. Men jag reste utan katt då Helge väntar på päls innan han börjar tävla i klass 3. Jag vill att han ska ha päls som sin pappa 😻. Och Henry är fortfarande junior och får inte tävla om cert. Dessutom skulle han få tävla mot sin kusin S*Linéahuset’s Pretty Belindha JW som ägs av Eva. Nästa utställning kommer bli med egen katt då det är dags för klass 9 för Henry 🙂.

Belindha. Foto Barbro Åberg

Helge och Henrys pappa som Eva äger, SC S*Linéahuset’s Quimba DVM, var också med i panelen (BIS-finalen). Foto Barbro Åberg

Tack Eva, Bibbi och Barbro för den här toppenhelgen! Så roligt att få se era fina katter i topp! Belindha blev BIS junior med alla domarrösterna och Scandinavian Winner 🙂.

Även Barbros S*Rockringen’s Underdog (Norsk Skogkatt) blev BIS ungdjur med alla domarrösterna och Scandinavian Winner. Han blev även Junior Winner och den titeln ska vi fira på nästa utställning 🙂. Barbros Yoda och Evas Quimba (pappa till Helge och Henry) var också nominerade till panelen 🌟. Det var inga dussinkatter vi hade med i bilen.

Quimba kollade in fiskmåsarna när vi åkte från Åbo med färjan Grace (Viking Line).

Innan jag åkte köpte jag en vattenfontän (Trixie) från Hund & Kattspecialisten och både hundarna och katterna gillar den. Det finns även en mindre storlek i butiken. Jag har en till men den står på en bänk så bara katterna kan dricka ur den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s