Mer back on track

Jag köpte en ny produkt från Back on Track på Hund & Kattspecialisten i förrgår. Den har man runt midjan, superbra! De är inte gratis men kvalitet kostar och man sliter inte ut produkterna. Jag fick låna Evas på söndagen när vi åkte hem och jag kände på en gång att jag ville ha en likadan. Jag köpte även filt Back On Track till birmakillarna. De har en filt sen tidigare som är mycket populär här hemma! Då kan vi ta med en på utställning och ha i buren. Helge och Henry delar bur på utställning och det går jättebra. Henry älskar sin hängmatta så det är nog Helge som kommer använda filten mest 😊. Nu planerar vi för och ser fram emot nästa utställning 😊.

Min stomi har jag kvar, det var lite annat som blev opererat den 20 november. Stomin kan jag tidigast operera bort om sex månader. Men stomin fungerar jättebra och vi är bra kompisar 😊. Men inga lyft på flera veckor nu och likadant blir det efter stomioperationen. Det som är bra med den operationen är att jag kan få vara med själv och planera när det passar bäst i tid. Inget är hemligt och alla får fråga även om det inte får mer utrymme i bloggen än så här 😀.

Den här loggan har jag lagt på min hemsida. Det är bra att informera vad man får när man köper en hund av en SKK-uppfödare 😊.

2 reaktioner på ”Mer back on track

  1. Kristina Munther

    Bra med loggan där, Annelie! Senast idag på nyheterna berättades om att fler och fler smuggelhundar kommer in i Sverige – vad ÄR det för fel på folk, undrar jag?? Så skönt att det fungerar med stomin, glad för din skull. Ha det gott! Kristina och Siri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s