Återfunnen

Veronica och Ludmila

Igår var det dags igen för viltspårkurs hos Westin Hund 😊. Veronica (Velvet Dandy’s) och Ludmila var några av våra kurskamrater.

Torsten

Torsten var jätteduktig. Första viltspåret blev lite svårare för det var ett annat som korsats över vårt men efter några meter gick han tillbaka till ”vårt” spår. Andra spåret han körde var ett spår med vinkel och det gick utmärkt 😊. Hittar man inte nötblod att köpa kan man köpa blodpulver (som blandas med vatten).

Det regnade hela dagen igår förutom lite duggregn timmarna vi var i skogen. På vinkelspåret ramlade Torsten ner i ett hål men det var inget han reagerade på utan han hade fullt fokus på spåret och kravlade sig upp.

Igår på förmiddagen hittade jag min borttappade iPhone, i trädgården, i regnet 🙈. Nu ska den bo i en plastpåse med ris för att torka. Fungerar den inte sen är det inte hela världen eftersom jag har en ny. Men det kan vara bra att ha en reserv. Jag var övertygad om att jag hade mobilen med mig när jag gick spår med Vera. Så är det att vara hjärntrött. Jag som tyckte att ”hitta min iPhone” var knäpp 😆. Man ska helt enkelt lita på ”hitta min iPhone” .

Idag blir en lugn dag med pälsvård för birmakillarna och Gunnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s