Må bra i själen

Gunvor

Gunvor (Brackets Fröken Fleggmans Mustash) vill så gärna gå in i katternas uterum och försöker på alla sätt och vis att få ”hänga” med birmakillarna 😻.

Gunvor
Pappa Torsten som valp

Det är roligt att studera en valpkull när de växer upp och Gunnar och Gunvor har jag förmånen att få följa ännu längre. Jag ser detaljer och tänker, att det där kommer från Teklas farfar och det där kommer från pappa Torsten osv. Himla roligt!

Gunnar (Brackets Doktor Kotte Slår Till)

Lektunneln från Ikea är en favorit 😊. På förmiddagen låg de till och med och sov i den.

Inte ett moln på himlen

Idag har det varit klubbarbete från morgon till kväll men skönt att kunna sitta utomhus i det vackra vädret. Wi-Fi funkar jätttebra med Telias förstärkare (eller vad det heter). Men nu säger hjärnan nej till mer arbete för idag.

Det blev inget viltspår i helgen. Jag prioriterade lite trädgårdsprojekt igår när jag hade hjälp och idag klubbarbete. Men jag tänkte ska få till ett i veckan för hundarna. Nästa söndag kanske jag kan locka med grannen på viltspår 😊. Dvärgschnauzer är inte en arbetande ras men man kan jobba med dem och de är en toppenbra allroundhund. Tekla har inte fått prova viltspår än, ska bli kul och se om hon gillar det. Jag har beställt fler klövar för då kan jag lägga flera spår och ”spara” lite tid. Som om man hade brist på tid. Men konstigt nog fyller jag den här ”hemmatiden” med annat istället för att fara runt på utställningar.

Jag såg verkligen fram emot utställningssäsongen efter en ofrivillig paus på två år med undantag för Tekla 2018 så hon fick bli champion. Känns som en evighet sen och det är det också.

Henry (IC Taropaves Xanax)

Kattutställningarna är också inställda men jag brukar inte åka på sommaren då birmakillarna fäller ur sig i maj månad.

Jag köpte en bok häromveckan. Jag har inte hunnit kolla i den än men den ska vara bra sägs det.

Jag höll på att glömma bort helgens jag-aktivitet, yoga och meditation. Jag jobbar på distans och kör för övrigt social distansering. Igår morse gjorde jag ett undantag då min massör hade ett pass med yoga och meditation (Lugn och ro). Stor lokal och få människor. Hon kör även via zoom men det är lite svårt med koncentrationen hemma med nyfikna valpar och katter som vill vara med och kolla vad som händer 😊. Det var superbra! Det är viktigt att se till att man mår bra i själen 😊.

Sofia

3 reaktioner på ”Må bra i själen

  1. Hej hej!

    Superkul att höra att förstärkaren gjorde susen. 🙂 Skulle det finnas några frågor eller funderingar så finns vi alltid på Facebook/PM eller Twitter/DM för att svara på dessa. 😀

    Ha en superfin dag!

    Med vänliga hälsningar,
    Daniel, Telias Kundtjänst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s