Ordning och reda

Nu gör jag som övriga Sverige och renoverar 😁. Inga utställningar innebär att katterna inte behöver badas varje vecka och dogsen behöver inte utställningsputsas.

Ett stort projekt har påbörjats här hemma men till det mesta kommer jag anlita hantverkare. Här inser jag att min kropp och huvud inte kommer fixa allt men allt jobb innan ska jag göra, allt utom att bära tungt. Det kommer komma bilder före och efter när allt är klart. Jag kommer inte bli sysslolös under min semester som börjar vecka 29 😅😂. Men först ska jag bli klar med mitt garageprojekt.

Mitt garageprojekt ordning och reda fortsätter. Första steget gjorde jag för några veckor sedan, rensa. Så här har ena väggen sett ut i mitt garage plus saker överallt. Ett hemmabygge utan någon som helst funktion, byggt av den första husägaren för fyrtio år sedan.

Men nu ser det ut så här, 1-0 till mig och skruvdragaren 😊. Nästa vecka ska hyllorna, som jag beställde, levereras. Jag vet inte om jag orkar måla väggarna. Jag ska måla en hel del annat så de här väggarna får nog fortsätta att vara omålade.

När hyllorna är monterade och på plats ska alla mina lådor (smartstore) få flytta in på hyllorna. I några av lådorna har jag samlat hund respektive kattsaker som matskålar mm som för tillfället inte används. Läggs allt i lådor så har man koll när man behöver något.

För att få ordning och reda kräver det att man rensar. Saker som inte används, kanske kan vara bra att ha – släng alternativt skänk bort men oavsett, se till att det kommer bort. Det är tråkigt att slita och så ser man inget resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s