På andra plats

En ny ljudbok med en av mina favorituppläsare. Keplers böcker kan vara ganska otäcka. Förlagen är proaktiva, man kan nämligen välja mellan två olika uppläsare. Ibland väljer jag bort en bok för jag kan inte lyssna på uppläsaren. Smart att kunna välja mellan två olika 👌.

Med förbundstidningen Våra Katter följde informationsboken Att ha katt med 😻.

Bilden är från en tidigare vinter

I helgen har vi ett utomhusprojekt 😅. Vi ska ta ner flaggstången för att sätta upp ljusslingor så de bara är att tända när det är dags. Gamla kylskåpet ska få åka till återvinningen. Ja helt sysslolös kommer jag inte vara i helgen. Lite pälsvård med dogsen också. Birmakillarna får nästan dagligen pälsvård. Jag saknar utställningar för både hundar och dogsen. I september beslutade SKK att skriva till FHM. Går snabbare att ringa kundtjänst och boka tid med handläggare iofs. Det är på tiden med tanke på att andra organisationer tog tag i det redan i våras medan vår organisation skapade egna regler som hjälpte till att öka förvirringen vilka regler som gällde osv, ej acceptabelt när ett samhälle befinner sig i kris. Ja men bättre sent än aldrig 👍. Jag vill ha tillbaka min kloka och professionella kennelklubb men att kommunicera med FHM är ett steg åt rätt riktning. Beslut måste basera sig på fakta från myndigheter och inte från lekmän.

Örebro ligger på andra plats i landet när det gäller antalet smittade per 100 000/invånare, jag jobbar hemifrån som så många andra, sociala aktiviteter nästan lika med noll som för många andra osv så jag är väl medveten om att det pågår en pandemi. Det finns andra tillfällen då det är bra att ligga på andra plats men inte på denna lista 🙈.

2 reaktioner på ”På andra plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s