Trevliga minnen

För fyra år sedan firade vi Veronica på Färna Herrgård. Himla trevlig minne! Det var en rolig höst med mycket planering, först fira Veronica och sen hämta Tekla (Steadlyn Best Of Brackets) från Italien. Det var inte helt lätt att få ihop alla en helg för Veronicas firande och så få till en helg att hämta Tekla och så skulle det funka med jobbet. Nu vid mina fötter ligger Teklas 8 månader gamla dotter Gunvor ❤️.

Jag har funderingar att placera Gunnar på foder men har inte bestämt mig än. Han är den som är lugnast här hemma men jag vill ha färre hundar hemma. Jag vill inte att han ska bli en ”ccorona-hund”. ”Det passar så bra nu med hund” och om några månader funkar det inte längre. Ska han bo hos någon på foder så måste det finnas referenser.

Helmer rullar in nya mattan 😻. Nosavtrycken på den helglasade altandörren kan man få torka bort en miljon gånger om dagen 😅. Mina hantverkare som ska göra det sista med köket har fullt upp men till veckan ska jag höra av mig till dem. Efter 2018 har jag nolltolerans mot tjat. Jag vill ju dra bort den blå skyddsplasten. Jag har bestämt mig att allt ska vara klart först så jag kan inte ändra mig 😂. Jag gillar inte att tjata, kanske för att jag själv avskyr när folk tjatar på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s