Ett projekt klart

Den 19/5 hade SVERAK premiär av stambokföring online 👌. SKK har börjat med mina sidor som de kallar för ”Mitt SKK”. Än så länge ett skal där man samlat ihop olika tjänster som redan fanns på SKKs sida och det som är ”nytt” är att man kan se alla hundar man står som ägare till. Så inget nytt nytt än så länge men grunden finns så det kommer bli bra när det blir klart. Heja heja den digitala världen!

Ånnabodasjön

Nästa vecka blir det en veckas ledighet för att ladda batterier och bara vara. En helt kravlös vecka utan andras måsten. Mail och Messenger kommer inte besvaras lika snabbt men världen går inte under för det 😊.

Staket på min baksida mot framsidans trädgård är på plats istället för det tråkiga nätet som var innan. Det har fått godkänt av hundarna. Nej, jag har inte gjort det själv utan numer anlitas hantverkare.

Här mot min framsida ska jag plantera lite klätterväxter som ska få klättra på en egen spaljé och inte på staketet. Vet inte vad jag ska ha, läget är halvsoligt. Jag tar gärna emot tips. Till höger om staket ska jag ha lite fler pallkragar med odlingar, även där är det halvskugga.

Nu ska jag klura på hur belysningen, som lyser både uppåt och neråt, ska sitta (avstånd osv) innan jag bokar in elfirman.

Igår blev det födelsedagsfirande med några få vänner som var vaccinerade och/eller nytestade med antikroppar. Vi satt utomhus på avstånd för man ska fortfarande vara försiktig. Var och en grillade sin mat. Grillarna (en del har allt i plural 👌) är rachlettegrillar, rekommenderas! Sen åkte jag hem och lät de övriga heja på Tusse.

2 reaktioner på ”Ett projekt klart

  1. Kristina Carlstedt

    Det blir så fint hos dig, Annelie! En granne har sådana lampor på sin husfasad, det är väldigt snyggt när man går där på kvällen – bra val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s