Vilka kontraster vi lever i

Igår var det dags igen för SSPKs webbenarie. Patrik Ragnarsson pratade om valpning, det är alltid lika intressant att lyssna på honom.

Under tiden det var föreläsning roade sig Gunvor med att räkna hur många meter papper toalettrullar innehåller 😅. Tage hade också en förkärlek till toalettrullar och på den tiden jag inte hade katt och altandörren kunde stå på vid gavel dekorerade han gärna trädgården med toalettpapper.

🎥 En dokumentär till på SVT Play, Skilsmässa på liv och död. Som en klok person sa igår som tipsade om dokumentären, vilka kontraster vi lever i, vi går och hoppas på utställningar och andra på att överleva och få rättvisa för brott som de utsatts för.

Ja I-landsproblem som utställningar är ett sundhetstecken. Jag älskar utställningar och att meritera mina hundar. Det är en livsstil men det är inte livet.

Min sista semesterdag för denna gång avslutades med långpromenad på förmiddagen, ett jobbmöte via video före lunch och efter lunchen ett zoommöte med klubbarbete 😊. Nu ska jag njuta av en strålande sol och av livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s