Utställningsträning + smart lösning

Hortensian är så fin!

Pionerna blomstrar för fullt 😊. Det är varmt utomhus men inne har vi det svalt tack vare luftvärmepumpens kyla. Men var ligger katterna, jo ute 😅.

Gunvor (Brackets Fröken Fleggmans Mustasch) på trimbordet häromdagen men svår att fånga på bild 🤪. Nej, hon är inte putsad eller badad/fönad 😊. När det inte är säsong så trimmas det från topp till tå, även öron, hals och kinderna.

Mitt trimhus är isolerat så det håller värmen borta på sommaren och kylan borta på vintern. Jag är så glad över att ha trimhuset. Inte blir det sämre av att det huserar mitt elektriska höj- och sänkbara trimbord som jag inte skulle klara mig utan.

I tisdags var det möte med KLISA inför vår digitala föreläsning 10/7. Det kommer bli såååå bra, vi har flera föreläsningspass och osv är ett axplock så glöm inte anmäla ni som är medlemmar i en KLISA-klubb!

I onsdags var jag och Gunvor på utställningsträning tillsammans med Maria (Gigs) hos O’Shea i Lillkyrka. Jättebra träning och på nära håll dessutom. Det här kommer att vara vår onsdagssyssla under sommaren!

Jag gick kurs första gången för O’Shea för flera år sedan och det var med Doxa. Jag gillar konceptet, det passar mig och mina hundar jättebra. En del har uppfattningen att det handlar om att mata hunden med köttbullar i ringen men det behöver man faktiskt inte gå kurs för. Nej det här handlar om annat. Vi hade toppenväder och kylväskan med vatten var välbehövlig 😊. Jag ser fram emot nästa onsdag.

I torsdagskväll var det webbinarie om SSPKs utställningsverksamhet. Vem hinner ha tråkigt 🤪.

Design Clezel som gjort mitt buröverdrag har varit kreativ igen och den här gången tagit fram ett buröverdrag av en silverduk. Hur smart är det inte! Jag har inte beställt själv men är sugen, särskilt såna här dagar. En väldigt smart lösning 😊.

🎥 Serien Six Feet Under på HBO fyller 20 år idag. Helt otroligt men fortfarande den bästa serien. Ett tips till er som vill ha en serie att följa under sommaren. Superbra skådespelare 👌.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s