5 år

Jag har åkt till Gotland, inte bokstavligen men i tanken, med hjälp av denna ljudbok av Mari Jungstedt 😊. Jag får en sån sommarkänsla när jag lyssnar på böcker som utspelar sig på Gotland. Till skillnad mot här hemma just nu. Det åskar och blixtrar som det inte har gjort på flera år samtidigt som regnet vräker ner. Det är skönt att ingen av hundarna eller birmakillarna bryr sig. Däremot gillar inte birmakillarna när det regnar, nej då flyttar de in igen 😁.

Igår fyllde Tekla (CH NO JW’17 Steadlyn Best Of Brackets) fem år ❤️. Hösten 2016 hämtade jag henne hos Mia Ejerstad & Fabrizio Bocchino i Italien (Steadlyn/Recognitions) och en bättre tik kunde jag inte fått ❤️. Tekla fick sin första kull, Hasse&Tagekullen, i februari förra året.

Sista bilden är Mias kollage av släkten till kullen där Tekla är född i ❤️.

En bild säger mer än tusen ord och en bild med några ord säger också väldigt mycket 😁. Villfarelser med sin svarta ironi och intelligens är en klar favorit 😍.

Jag gillar Hundsport Special! Den är fylld med intressanta artiklar, riktigt läsvärd👌. Jag gick avelsfunktionärsutbildningen som är med på sidan 28. En väldigt bra kurs och jag hoppas fler får möjligheten att gå den.

Jag har anmält mig och Gunvor till en spårkurs hos Prickis (BM:s Hundtjänst). Jag hoppas att det blir fler som anmäler så den blir av. Vi ska nog kunna sysselsätta oss den här semestern också 😁.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s