Generationer

I onsdags var det utställningsträning igen och Agneta hängde på med sin Hugo 😊. Perfekt med träning för oss som inte är intresserade av fotboll och vi fick jättebra träningsväder 😁. På onsdag är det dags igen.

Jag har beställt nya handdukar 😊. Det praktiskt med namn på saker och ting när man är på utställning. När jag tror jag packat ihop allt säger alltid någon, Annelie glöm inte din handduk. En gång glömde jag kvar en stol på utställning. Dagen efter fick jag tillbaka den tack vare att det stod namn på den 🤪.

Nu blir det strax träning med Friskis & Svettis och sen blir det en midsommar blir hemmavid med familjen.

Trevlig midsommar önskar vi med bilder på tre generationer…

Brackets Åsikt Utan Insikt ”Trolla”
Brackets Halla Ballou ”Torsten”
Brackets Fröken Fleggmans Mustasch ”Gunvor” som är barnbarn till Trolla och fjärde generationen här hemma från stamhundarna Kaspelix Kompis Tage ”Tage och Mohner’s Circus Virus ”Virus”

Generationer i sig är inte det viktiga. Skiter det sig så så får man helt enkelt börja om på nytt. Selektera är alltid viktigt och man får inte fastna i att man fött upp x antal generationer av linjerna innan. Får man förmånen att börja bra så blir det alltid svårare sen i varje generation. I första generationen lever man på andras avelsresultat baserat på deras val i många år innan. De efterföljande generationerna är mina val och alla hundar består av 20 000 egenskaper och femtio procent av egenskaperna ska blandas med en annan hund vid parning och så sker det generation efter generation. En anledning till att inte ha bråttom. Hatten av för alla som fött i många år och som fortfarande håller en hög kvalitet sina hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s