Klaustrofobi

Vackra sommarblommor! Det är skönt med ledighet och äga sin tid i några veckor 😊.

I tisdags hade jag tur och fick plats på spinningpasset och i onsdags var det utställningsträning igen 😊. Idag var familjen här och det blev bland annat trädgårdsarbete. Jag hinner inte få tråkigt 😊.

På tal om utställning så har jag köpt en liten presenning att lägga över utställningsvagnen. Det finns regnskydd att köpa till vagnen men mitt har jag medvetet förpassat till återvinningen. Det gick inte att trä över trimbordet och inte heller vika ihop ordentligt då plasten var stel och oformlig. Forfarande är det bara hund och koppel som är nödvändigt för utställning men det kan vara skönt att få lasta in torra grejor i bilen 😊. Jag minns när Torsten blev BIS-junior i Hässleholm 2014 och det ösregnade. Ett sånt där regn som inte skulle ge med sig på ett par timmar så det var ingen idé att vänta tills det var över. Allt var blött, verkligen genomblött innan vi nådde bilen 😅.

Gunvor har klurat ut att man kan ta sig upp i sängen via katternas klöstunna. Jag får klaustrofobi för det är inga stora utrymmen att krypa runt i 😅.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s